IMA LI PRAVDE ZA MEDU?! ( OTVORENO PISMO )


Svi vi na sam pomen kafe Grizli, znate da je rec o jednom od najkultnijih underground mesta u Srbiji, a i sire..Grizli postoji od 92 godine, pa sve do dana danasnjeg 2015 godine. Vlasnik kafica je dobrocudni covek Meda, znate on je najhumaniji covek kojeg cete ikada uopznati, covek koji je pomogao u kreiranju mnogim krusevackim bendovima. Covek koji je ugostio mnoga poznata muzicka lica, glumce, pesnike, slikare, fotografe, covek koji je izvan politike u svakom smislu te reci, miran i stalozen. Covek koji nikada nikoga nije udario, covek koji nikada nije ispoljio bes na bilo koji nacin, ruznu rec. Da, ljudi, takav covek postoji i on je Meda, covek kojeg je policija sinoc uhapsila i ponizila pred gomilom posetioca. Mozete li vi koji ga poznajete, da zamislite Medu zatvorenog i da je Meda nekoga udario?
Mene je danas sramota nepravde i apsurda prema ovom coveku! 
Da li ce gradonacelnik grada Krusevca uciniti nesto po pitanju sinocnjeg dogadjaja, koji je znatno ugrozio dostojansvo ovom coveka, zatvorivsi ga, oduzevsi mu slobodu?!
Zamislite kako je bilo njegovoj porodici kada su citali objave na portalima, novinarskim da je osumnjiceni primenio silu na policiju, a pritom ispred grizlija te noci, sinoc, kada je Meda uhapsen, gomila ljudi, koje ne smete negirati. 
Grizli je najmirnije i disciplinovano mesto u gradu Krusevcu, gde se moze popiti pivo za jeftine pare i gde se moze cuti dobra muzika, a da ne propagira golotinju, poziv na bahatost i nasilje. Najveselije mesto  i grad se treba ponositi sto ima ovakav kafic, jer svi stranci koji ovde dodju prvo svrate u grizli. Da li znate zasto, ako ne svrate u grizli to znaci kao da nikada nisu ni bili u dragi nam Krusevac!
Nadam se da ce pravda biti zadovoljena prema ovom coveku Medi, jer on nikako nije prestupnik, i nije zasluzio ovo sto se sinoc desilo!


MARY











Коментари

Популарни постови