Večeras promocija albuma ,,Online,, benda Aman Zaman u Garaži!





Povodom svečanog dolaska na Planetu Zemlju, Njegovog Veličanstva, trećeg studijskog izdanja benda
#AmanZaman - "#ONLINE" (1. Decembar) pod etiketom #Hardwiredrecords, red i običaji nalažu da se to proslavi i zalije, a kako bolje nego VELIKOM beogradskom #žurkom u čast dugo očekivanog ostvarenja ovog neobičnog benda, koji je posle nekoliko godina pauze ponovo u sedlu.



Satnica & Line up:

22:00h - Otvaranje i početak Programa

22:30h - Prijatelji o Amanzaman(Recenzija albuma i segment posvećen dosadašnjem radu benda iz ugla hroničara i prijatelja benda)

23:00h - Drumz of war (Uživo nastup Afro Perkusionista uz plesni nastup)

23:30h - AmanZaman Jam (mini koncert iznenadjenja u specijalnom izdanju)

00:00h - Reggae Fever -
Mizizi (Nenad Pekez) Vas vodi kroz najfinije karipske zvuke Duba, Reggae i Rootsa koji pokreću na ples

Na promociji će po prvi put biti dostupan i AmanZaman Merch štand kom ćete moći da kupite majice, Vinile sa Single izdanjima kao i razne rekvizite benda.

Cena Ulaznice je 300rsd u pretprodaji, a 400rsd na dan dogadjaja i na vratima.

NAPOMENA: Uz svaku kupljenu ulaznicu gosti dobijaju AmanZaman poklon set koji sadrži fizičko izdanje novog albuma #Online na CDu i stikere sa logom benda.


Ukoliko volite bend #Amanzaman i njihovu simpatičnu priču, prava je prilika da zajedno sa članovima benda i prijateljima proslavite povodom izlaska novog albuma "#ONLINE", za koji kritičari nezvanično kažu da je do sada "nešto najbolje što je bend uradio" u svojoj još malo pa decenijskoj avanturi.

Očekuje Vas bogat i veseo program, kraj je godine pa je prilika da se svi zajedno opustimo uz zvuke koje neguje bend, sa #SPECIJALNIM #Gostima, POKLONIMA ZA SVE GOSTE i sadržajem iznenadjenja koji ćemo blagovremeno otkrivati, a sve to u predivnom ambijentu kluba #GARAŽA, koji polako ali sigurno raste u novo Kultno mesto Beograda.


Poslušajte album klikom ovde.


Коментари

Популарни постови