Neprijatelj Prelazi Zeku (najava svirke) Novi Sad


VREME JEBend NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU izbacio je digitalno izdanje albuma „Vreme je“ pod okriljem izdavačke kuće „Nocturne Media“.
Album je zvanično dostupan na Deezer servisu i Youtube kanalu benda a dostupan je i na iTunes, Spotify i Amazon servisima.
Neprijatelj Prelazi Zeku je aktivan od 2012. godine a prvo zvanično izdanje benda prethodio je live demo „Bolje nedeljom“ iz 2013. godine.
Album „Vreme je“ sadrži 12 pesama koje su snimljene tokom Decembra 2014. i Januara 2015. godine u „Positive Family“ studiju u saradnji sa producentom Aleksandrom Bojanićem.
Autentičan stil aranžmana u kompoziciji sa dubokim bezkompromisnim tekstovima priuštiće slušaocu dozu jedinstvenog zdravog gitarskog zvuka. Muzika ukomponovana brzim ritmovima koja gotovo da teče zaokružena dinamikom bas linije ne ostavlja slušaoca ravnodušnim. Upravo ta autentičnost je glavni adut benda koju čine ljudi iz različitih sfera muzičkih žanrova na domaćoj sceni, a bend čine:
Crveni (ex Kolaps, ex Remedy), Davor (Tona), Zoki (ex Deponija Zvuka), Oliver (ex TetraPank, ex Under Pressure) i Paja (Frontline).
Photo by Tatjana Gombović
Promocija albuma „Vreme je“ biće održana 11. Aprila u klubu „Quarter“ sa početkom u 21 čas.
Gosti na koncertu biće bendovi Kolaps i Odvojena Stvarnost
Cena karte u pretprodaji je 200 dinara a karte se mogu kupiti u CD Shopu MUNGOS (Zmaj Jovina 2, Novi Sad). Na dan koncerta cena karte će iznositi 300 dinara.
Bend nastavlja sa promocijom albuma a više informacija o samom albumu i koncertnim aktivnostima možete saznati na zvaničnoj facebook stranici benda Neprijatelj Prelazi Zeku.

Коментари

Популарни постови