Punk as a way of life (najava koncerta)



Sećanja, bude se sećanja.....!!!





NASTUPIĆE:



-KOALICIONI SPORAZUM(Gornji Milanovac)
KOALICIONI SPORAZUM je, na čelu sa Skakijem(ex-Trula Koalicija), započeo sa radom avgusta 2014. godine. Ostatak benda čine: Božo-gitara, Bili-gitara, Relja-bas i Andrija-bubnjevi. Bend na nastupima izvodi kako stare pesme Trule Koalicije, tako i nove kompozicije među kojima se nalaze i novoobjavljeni singlovi “Sećanja” i “Doviđenja”. Bend je svoj prvi premijerni nastup imao januara 2015. godine u Gornjem Milanovcu gde je publika imala prilike da čuje sve ono po čemu je ovaj bend prepoznatljiv, a to su provokativni tekstovi, energična i jaka muzika sa dobrim pratećim vokalima. Bend trenutno nastupa, a u martu mesecu se očekuje ulazak u studio koji bi trebalo da rezultira novim albumom od 16 pesama. Tekstovi nekih pesama mogu se pročitati na zvaničnoj stranici benda.

-ETIOPIA(Jagodina)
Legendarni bend iz našeg grada, dobro poznat na ovim prostorima. Više od 30 godina karijere.

-Ž-BUNT(Paraćin)
Ovi momci se ne šale! Više od 10 godina pravog panka...
Odlična autorska muzika i klasici.

-THEDREDD(Jagodina) 
Nakon pauze od 24 godine i smrti pevača, matorci se vraćaju da pojasne neke stvari.

-THE BRUSHALTERS(Gornji Milanovac)
The BRUSHALTERS 
OI PUNK bend je nastao krajem 1993. godine u Gornjem Milanovcu, podstaknut radom bendova kao što su: TRULA KOALICIJA, DIREKTORI, RITAM NEREDA, SAHT, GBH, EXPLOITED, unevši malo novina u muziku koju vole, čisto da ne bude copy-paste vaijanta.
Postavu ovog sjajnog benda čine: Aleksandar Vasiljević-Prxna(bubnjevi), Miloš Puseljić-Puselja(bas), Dušan Savić(gitara) i Dobriša Daničić-Docke (vokal). Demo je snimljen 1995. godine u zlo doba za srpsku pank rok scenu. Bubnjar je preminuo pred samo snimanje albuma 2000. godine i nastala je pauza. Sada su spremni i u novoj postavi. Ušla je mlada krv i pokušaće da daju skromni doprinos za vaskrsenje srpskog panka.

-HIT BY PAIN(Čačak)
Hit By Pain je hardcore bend iz Čačka. Osnovan je 2011. godine od strane članova hardcore bendova Anti-Dogma i Democratic Terror, a od 2013. aktivno svira.

Raspored nastupa i satnica:

21:00 ULAZ
21:30-22:05 HIT BY PAIN
22:10-22:45 Ž-BUNT
22:50-23:20 THE BRUSHALTERS
23:25-00:25 KOALICIONI SPORAZUM
00:30-01:25 ETIOPIA
01:30-02:00 THEDREDD 

*Satnica će biti ispoštovana, zato dodjite na vreme.


Početak u 21:00
Ulaz 300 RSD

Piće po promotivnim cenama

klub FENIX, KNEZA MILETE 1A Jagodina




Коментари

Популарни постови