Koncert bendova Organizam, Eleven i Strah od Džeki Čena

Bendovi Organizam iz Beograda, Eleven iz Šapca i Strah od Džeki Čena iz Gornjeg Milanovca nastupiće pred beogradskom publikom u petak, 22. januara u Jazz Baru Centar (Knez Mihajlova 6).
Više informacija o samom dogadjaju ovde(link na http://on.fb.me/1ReIQeT)


Bend 11(link na https://www.facebook.com/11bend/) je nastao krajem 2008. godine u Šapcu i iza sebe ima izdata 2 albuma: "A Moment Of Silence"(2009) i “Težina okova”(2012).
Pored brojnih koncertnih nastupa u Srbiji, izdvaja se nastup u okviru Exit festivala, kao i regionalni nastupi u Zagrebu, Rijeci i Ljubljani.
2015. godine bend potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Lampshade Media i izdaje EP “Randevu”, sa kojeg se posebno izdvojila pesma "Veruj", za koju je bend uradio i zapažen spot.


Strah od Džeki Čena(link na https://www.facebook.com/Strah-od-D%C5%BEeki-%C4%8Cena-492746314190240) - Gornjomilanovačka fuzija roka, bluza, fanka i panka.
Pobednici Belgrade Demo Fest Live-a za 2014. godinu.
Bend je 2015. objavio spot za singl Brisel, a trenutno je u fazi snimanja svog prvog EP-a, koji će svetlost dana ugledati u narednih par meseci.


Organizam(link na https://www.facebook.com/organizamband/) je beogradski fusion bend koji u sadašnjoj postavi radi od oktobra 2014. godine.
Nedavno objavljeni video spot za pesmu "Hjuman", najavljuje album "Intergalaktički cirkus", koji će publika imati priliku da čuje u celosti na ovom koncertu.
https://www.youtube.com/watch?v=Z56O7HlQKVY

Коментари

Популарни постови