Humanitarno veče (U ime života - Umetnost)

Klub umetnika RKETE i Dom kulture Zemun uz podršku Fondacije podrži život organizuju humanitarno veče posvećeno Anđeli Janković. Očekuje vas izložba slika, akustični nastupi većeg broja izvođača, književni i stand up nastupi.

Anđela Janković rođena je 23.03.2003. godine, u Beogradu.
Ova devojčica se u svojoj drugoj godini života suočila sa bolešću od čijeg naziva strepimo svi mi: tumor na mozgu.
Do sada je tri puta operisla tumor, ali borba se nastavlja i Anđela ponovo bije bitku sa ovom opakom bolešću jer i ovaj put njen neprijatelj se vratio i preti da joj ponovo ugrozi život.
Jos samo malo vremena je ostalo jer Anđela mora ponovo da se uhvati u koštac sa svojim neprijateljem i ponovo smo joj svi mi potrebni da i ovaj put pobedi, ali ovaj put nadamo se zauvek.
Anđeli predstoji dvanaest hemoterapija na klinic “Acibadem” u Istambulu (Turska), koje bi joj pomogle u suzbijanju širenja ove bolesti.
Cena ovih terapija je 84.000,00 EUR. Troškovi avionskog prevoza su 220,00 EUR i smeštaj za Anđelu i jednog staratelja u Istambulu 1.213,65 EUR.

OBAVEŠTENJE:
Svi umetnici koji bi želeli da nastupaju i uvesele veče gostima mogu da pošalju svoju pesmu ili stand up nastup, važno je samo da tematika bude šaljivog karaktera. Svoj rad možete poslati u poruci grupi Rkete ili na e-mail: umetnickiklubrkete@gmail.com
Slavimo život, slavimo umetnost!

Na šanku će se nalaziti kutija za vaše dobrotvorne priloge, sva skupljena sredstva se uplaćuju na račun za Anđelino lečenje.
Ulaz je 200 dinara. Vidimo se!

Коментари

Популарни постови