Factory Fest Vranje (najava)


Planet of Zeus će u okviru turneje "Loyal To The Pack" nakon Novog Sada i Beograda posetiti i Vranje. Pomalo neverovatno za ljude sa juga Srbije s obzirom da je Vranje daleko od centara većih dešavanja. Planet Of Zeus je jedan od najvećih grčkih bendova koji poslednjih godina gradi ime uzlaznom putanjom. Nekoliko puta su gostovali u Srbiji, na EXIT festivalu kao I svim većim evropskim festivalima. Veoma energični uživo I definitivno bend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U Sali Omladinskog Saveza u Vranju 07. decembra se održava treci po redu Factory Fest na kome ce pomenuti bend nastupiti kao hedlajner.
Osim njih, vranjanci ce imati priliku da slusaju domaćine i organizatore festivala Mud Factory koji još uvek promovišu poslednje izdanje "Project Extinction" i koji ce na festivalu premijerno izvesti nekoliko pesama sa predstojećeg albuma.
Drioma iz Kumanova je stoner/sludge bend sa ženskim vokalom kojima ce ovo biti prvi nastup u Vranju. Bend uskoro ulazi u studio da snima album prvenac koji će predstaviti na Factory Festu.
Fluid Underground je Alt/rock bend iz Vlasotinca koji iza sebe ima 3 albuma, jedan EP. Trenutno  su u studiju i uveliko privode kraju novi album.
Ulaznice u pretprodaji mogu da se nabave u Cafe-baru The Riff po ceni od 400din. i na dan svirke po ceni od 500 din. Takodje mogu da se rezervisu preko zvanične fejsbuk stranice festivala.

Event:

https://www.facebook.com/factoryfestvr/?fref=nf

Коментари

Популарни постови