Streetriffs fest vol. 2 (najava)



Festival je nastao kao plod želje da se u Beogradu organizuje okupljanje najkvalitetnijih punk i ska bendova iz Srbije i okruženja, koji gaji žestok ulični zvuk Prošlogodišnja dobra posećenost ove manifestacije pokazala je svu opravdanost njenog organizovanja. Ovogodišnje okupljanje ponovo je i prilika da se kroz prodaju diskova, majici i bedževa treba da dodatno doprinese stvaranju čvršće povezanosti između posetilaca i ska, hardcore punk izvođača.

Drugo izdanje streetriffs fest - a održaće se 2. i 3. oktobra u beogradskom klubu Sioux ( Skadarska 40a).
Tokom dva dana nastupiće 12 ukupno bendova. Obe festivalske večeri počinju od 21 h.

2.oktobar (petak) - SNB ( Novi Sad), Brushalters (Gornji Milanovac), Pogon BgD ( Beograd), , Žuta Minuta ( Beograd), Muzika Poludelih (Novi Sad), Venerin Breg ( Beograd).

3. oktobar (subota) - Nek' Svira Ko 'Oce (Beograd), Drink or Die ( Zrenjanin), Cepeni Ćunci ( Ladovica), Antifrizz (Beograd), Cigla In Di Vugla ( Čačak). 

Cena ulaznice za oba festivalska dana je 600 dinara, dok jednodnevne karte staju 350 dinara.

Pojedinačne ulaznice će na samom ulazu stajati 400 dinara.Karte će se uskoro naći u pretprodaji u prodavnici The Street (Desanke Maksimović 7, Beograd). 

https://www.facebook.com/streetriffsfest?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/events/1639147873008647/?ref=ts&fref=ts




Pozdrav dobri ljudi,
imamo čast da vam predstavimo prvu STREETRIFFS kompilaciju!!!
Na kompilaciji se nalazi 15 pesama, neke su nove i niste imali prilike da čujete, neke svima poznate, ali po jedna pesma od svakog benda koji je nastupao na proslogodisnjem festivalu.
Zahvaljujemo se svim bendovima na ucescu na festu a i kompilaciji Šaht, Birtija, Pogonbgd, Prilično Prazni, @Žuta Minuta, Boxer, Grupna Terapija, Uvijek Drugi, Po Kratkom Postupku, Skadrilla, Gavrilo Princip, Loši Deca, Kontra, Punkreas, Jorgovan

http://www.mediafire.com/download/8mbwlwjewt361a9/VA+STREETRIFFS+Vol.1+%282014%29.rar 








Streetriffs fest tim

Коментари

Популарни постови